Emma

Kategori: Tvillingarnas vardag

Du & jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar.

Jobbad i onsdag, blev ett benpass & var på möte i torsdags, hemmakväll i fredags och heldag på jobbet i lördags.
Öppnade 08.30, men var där lite tidigare och körde lite försiktigt på några övningar, Hanna kom på besök under dagen och hade med sig mat till mig, och Andreas mötte upp mig utanför dörrarna när jag städat, tränat och stängt igen gymmet. Sen åkte vi till chopchop och käkade, åkte åt olika håll efter det. Jag åkte till donken där Hanna var, pratatde lite med Alice efter det och kte sen ner till Ö&B för att träffa där träffa Andreas igen. Blev dock en tidig kväll, var hemma redan vid halv 12.
Under lördagen när jag jobbade, så var det även dop för min plastsysters minsta son, dock visade det sig också bli ett överraskningsbröllop som jag tyvärr missade. Men självklart önskar jag all lycka till dem.

 

Söndag blev det hockey och femmilen för hela slanten. 
Måndag & tisdag har det inte hänt ett smack, har varit hemma från skolan och satsat på att plugga till ett religonsprov jag har på torsdag, men imorgon så ska jag äntligen få träffa mina små guldkorn och prata gossip hela dagen   

 

Studentkryssning #1 2014


It will be fun they say..
Vart börjar man ens?
Hur förklarar man något som ska vara sjukt kul  och början av ditt studentår, när det slutade i tårar?
Hur förklarar man att man aldrig i sitt liv någonsin känt sig så ivägen, utanför och  att vetskapen om att ingen egentligen bryr sig äter upp dig innefrån och ut?
This is not my idea of fun.

Självklart fanns det en hel hög med höjdpunkter som när Nilsson blir sjukt stolt över att ha tagit någon på rumpan när det sen visar sig vara en kille, som att jag hittade Linn där som jag inte träffat/sett på ett halvår, som att en som en gång stod mig närmast fick örfil av ord, som det som hände ute på dansgolvet..
Vet dock fortfarande inte om det var värt allt när det slutade med en klapp på axeln?  

Det spelar ingen roll hur stora dina bröst är, eller hur mycket din röv sticker ut i shorts.
Om en kille inte gillar dig för vem du är, då är han inte värd dig.
Istället för att spendera så mycket tid för att oroa dig över hur du ser ut, kom ihåg att om någon verkligen gillar så kommer dem inte skämmas över hur du ser ut.
Du behöver inte dölja din skönhet med smink, eller dölja dina ärr med smycken.
Bara var den du är och om folk inte kan acceptera det, då förtjänar de inte att vara nära dig.
Du är vacker, glöm aldrig det. 


Inväntar med spänning på bilderna från kryssningen, har inte tagit en enda bild själv... 
 

Tala är silver, tiga är guld.

Sverige är inte längre ett silverland.
Sverige är ett guldland. Charlotte Kalla färgade hela Sotji i gult och blått.
Kalla gick ut 25 sekunder efter Finland på den sista sträckan. Då började jakten. Och vilken jakt sedan. Charlotte Kalla var ikapp ledarduon på upploppet – och spurtade ifrån alla.
Sveriges första OS-guld 2014 är ett faktum!

Min sport, min älskade sport

Johan Olsson har inte tävlat på 2 månader, inte kunnat träna ordentligt heller.
Han tvingades också till alternativ träning. Hans kropp klarade inte av att leva upp till viljans krav. Till slut skrek muskulaturen kring revbenen stopp.
Han tar silver idag.


Daniel Richardsson sa att den fysiska smärta är en sak.
Skadan – trasiga lårmuskler, kors- och ledband – var en sak. Det kunde han hantera. 
Att ta på sig skulden för en nära väns död, något helt annat.  
Veckor gick och Daniel Richardsson kunde inte sova.
Skuldkänslorna. Ältandet. Bilderna. Ständigt de återkommande bilderna.
Han tar brons idag.   

 

Alexander Majorov tar Sveriges bästa placering på 82 år. Han slår svenskt rekord, 
Han bli 14:nde man. 

 

Tre Kronor förlorar sin lagkapten och mest allround spelare. De har redan förlorat 2st av sina bästa spelare, 
De vinner matchen, och vinner därmed sin grupp. 

Och människor förstor fortfarande inte varför jag älskar sport? 
Jag vet precis hur jag ska spendera mitt sportlov, OS <3

Du har sagt ditt. Är det min tur nu?

Hur beter man sig när man fått sitt hjärta krossat?
Ler man?
Gråter man?
Skriker man tills rutorna spruckit eller tills någon lyssnar igen?
Ska man vänta till fjärilarna i magen dör eller tills hjärtat förböder?
Hjärtat som en gång var ditt fryser nu sakta till is.


2 februari

Redan februari? Vad fan är det som händer? Försöker fortfarande deala med mig själv och inse att vi nu gått över till 2014, och så blev det plötsligt februari?! 
Var i lördags i Västerås med Hanna & Andreas, försökte förgäves hitta något att sätta på mig inför studentkryssningen som är 15(!!) dagar bort nu... 

Undrar också lite småbistert över vart mitt liv och min fightingspirit för skolan tagit vägen? Antar att det inom snar framtid kommer att komma ett inägg om det.. 

Work it b*tch!

Oj oj.. Mitt liv just nu är inte mycket mer än rent kaos. Jag vet inte (och oj vad jag börjar bli trött på den meningen) vad som händer eller sker. Samtidigt som jag älskar mitt jobb och hela tiden får utökade tider (älskart') som har jag massor av annat att tänka på, som skola & träning. Men vi får fan se till att fix de här, inte en chans att jag ger upp innan jag ens börjat. Längtar till vecka 8 (LOV!) och tills vi ska åka iväg någonstans och bara mysa. 

Anledningen till mitt oaktiva bloggande har varit mycket jobb, skola och träning. Fick rensa lite tankar & bolla lite idéer i lördags med Andreas & Hanna, och i fredags klippte jag Jenny och så hade vi en kickoff efter det med jobbet följt av en utgång, super! Imorgon blir det skola, jobb (och om jag hinner träning..)
Önskar jag kunde berätta mer om vad som händer i mitt liv just nu, men med mycket tissel & tassel..
 

You know, my lazy days...

Började stenhåt och på allvar med skolan i torsdags med ett oförberett prov. Körde därefter på med att den vi jobbade med förra terminen ska in på torsdag, och så har jag min extremt uttröttande fredagar som består i en  75minuters lektion direkt på morgonen. Blev inringd som chaufför vid 2 inatt, åkte och hämtade fyra förfriskde & glada tjejer som varit på fest och fått låtit nävarna snacka. Så har vi idag... Kom hem vid 5 imorse, och an inget annat än att vara nästan lycklig över att David visat mig en väg från Hummelsta/Tillinge till Lådö som jag inte visste fnns sen innan, den sparade mig både pengar och tid igår kan jag informera om. Somnade om för att åka in till morgonträning, därefter hem. Har under hela dagen halvsovit/halv kollat på sport. Imorgon blir det nog en liknande dag.. Nu ska vi se här sa blinda Sara till döve Hans

Började lördagen med jobb, därefter träning. 
Efter det bar det av hemåt där Cicci & David sovit kvar och tillsammans kollade vi på filmen Kronjuvelerna, fick en vatten i huvudet av David & gav tillbaka med bananskal i ansiktet, heheh ^^ 
När kvällen började närma sig 22 åkte jag in till stan och mötte upp Hanna, och vi tillsammans åkte till Bergvreten för en stund med Pontus & "han som är inklippt i skolkatalogen i fotot sen lekis, som sen bara försvann." De var där på fest, så dit blev vi också bjudna, så hem fort som attan, byta om, & in till stan igen.  Jag var fyllechaffis under kvällen som såklart spårade ur, mötte mamma i dörren imorse kl. 07.30... 


Så idag började dagen med att jag åkte till min farmor, klippte henne, stannade sen där för att fira henne. Åkte sen vidare mot stan & tränade. Ikväll måste det bli lugnt, har lite att göra.. Ni vet sånt so man tänker att man ska hinna med under ett lov som sen inte bara blir av? Sånt ska jag göra!

3 januari 2014

Så den tredje dagen av det nya året började på exakt samma sätt som den andra, som bilmekaniker. 
Har förövrigt gett kroppen 17(!!) timmars sömn, vilket känns kanoners eftersom jag endast "sovit" 2-4timmar per natt i 3veckors tid. Imorgon blir det jobb igen, 09-11. 


Något annat som hänt idag är att en skidsemester inom familjen har bokats! Lycka på den. Förr åkte vi alltid 1gång/per år, men iår var det 3år sen sist.