Emma

Om jag kommer vinglande ikväll, och bara älskar livet

Så mitt liv är inte världens mest händelserikaste just nu, jag går i skolan, jobbar, tränar och när det finns tid äter och umgås med vänner (det bästa är att dessa oftas kombineras
Hade utvecklingssamtal i måndags där det inte var några problem, gick på stan efter det och köpte mig faktiskt en dagbok. Fick frågan i lördags 2 gånger om hurvida jag skrev dagbok eller inte och om inte hur fan jag kom ihåg allt. Det slog mig att det fakiskt skulle vara roligt att ha det som en riktig dagbok, om utifallatt man någongång skulle få riktigt psykbryt och stänga ner bloggen.

I tisdag hände det inte ett smack, tränade på morgonen (biceps/triceps/mage) och åkte sen till skolan för att få min mobil inlåst i ett grupprum (självklart en olyckshändelse men fortfarande så typiskt och lite dråpligt) 


I dag har man varit komp. ledig och det firades med en mycket välbehövlig sovmorgon innan träning väntade (axlar) och idag hade jag också bokat in en 30min lång massage - så bra!! Så har nu under kvällskvisten bara kollat på serier (One tree hill & Awkward)

Blev också "kors-förhörd" i söndags när jag kommit hem från Leo's leklandom lördagskvällen..
"-Jag har lite insideinformation, du va visst med Andreas igår? Vad gjorde ni då?"
Höll på att vika mig dubbel av skratt..  

2 mars

Så hela veckan har gått förbi och jag vågar mig påstå att inget gått bra.

Var sjuk & därmed hemma från skolan under måndag och tisdag, onsdagen valde jag att gå till skolan trots att jag inte var topp topp, väl där visade det sig att vi egentligen var lediga, men ingen sorg för det. Claudia & Stina gjorde mig sällskap och Claudia tog även dit två kompisar som jag fick hjälpa till att fixa håret på, och lämnade skolan kvart i 6(!).

Under torsdagen gick provet åt helvete, klippte mig själv i fingrarna 2gånger, pumpen kändes inte alls bra och jag börjar dessutom känna av mina axlar/skuldror igen..

Under fredagen var det staffetskrivning på schemat, och inom loppet av 30min hade jag fått 3förfrågningar om hurvida det var jag som jobbade stängning på gymmet eller inte.


Och så igår.. Jag körde öppningen på gymmet, och  allt gick svinbra fram till klockan slog 5, då körde verkligen allt ihop sig..  

Slutade med att jag klippte Andreas, och åkte sedan med honom och Kenny för att käka på Natti med Mattias där vi satt tills stängning, och efter det åkte vi bara runt i stan.. Var hemma kl. 01.30, behöver jag ens nämna att jag var skapligt mör imorse när klockan ringde kvart i 6? 
 
Det som bröt "jävla-dåliga-vecka" trenden var när jag och mamma hade lite mamma/dotter tid under lördagen, vann första ronden i Wii Sports bowling med 51 poäng, andra med 31, tredje med 32, för att i fjärde ligga under hela ronden för att avsluta allt med 4st raka strike's och vinna med 22poäng! Det ingav ett självförtroende deluxe!

Du & jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar.

Jobbad i onsdag, blev ett benpass & var på möte i torsdags, hemmakväll i fredags och heldag på jobbet i lördags.
Öppnade 08.30, men var där lite tidigare och körde lite försiktigt på några övningar, Hanna kom på besök under dagen och hade med sig mat till mig, och Andreas mötte upp mig utanför dörrarna när jag städat, tränat och stängt igen gymmet. Sen åkte vi till chopchop och käkade, åkte åt olika håll efter det. Jag åkte till donken där Hanna var, pratatde lite med Alice efter det och kte sen ner till Ö&B för att träffa där träffa Andreas igen. Blev dock en tidig kväll, var hemma redan vid halv 12.
Under lördagen när jag jobbade, så var det även dop för min plastsysters minsta son, dock visade det sig också bli ett överraskningsbröllop som jag tyvärr missade. Men självklart önskar jag all lycka till dem.

 

Söndag blev det hockey och femmilen för hela slanten. 
Måndag & tisdag har det inte hänt ett smack, har varit hemma från skolan och satsat på att plugga till ett religonsprov jag har på torsdag, men imorgon så ska jag äntligen få träffa mina små guldkorn och prata gossip hela dagen   

 

Studentkryssning #1 2014


It will be fun they say..
Vart börjar man ens?
Hur förklarar man något som ska vara sjukt kul  och början av ditt studentår, när det slutade i tårar?
Hur förklarar man att man aldrig i sitt liv någonsin känt sig så ivägen, utanför och  att vetskapen om att ingen egentligen bryr sig äter upp dig innefrån och ut?
This is not my idea of fun.

Självklart fanns det en hel hög med höjdpunkter som när Nilsson blir sjukt stolt över att ha tagit någon på rumpan när det sen visar sig vara en kille, som att jag hittade Linn där som jag inte träffat/sett på ett halvår, som att en som en gång stod mig närmast fick örfil av ord, som det som hände ute på dansgolvet..
Vet dock fortfarande inte om det var värt allt när det slutade med en klapp på axeln?  

Det spelar ingen roll hur stora dina bröst är, eller hur mycket din röv sticker ut i shorts.
Om en kille inte gillar dig för vem du är, då är han inte värd dig.
Istället för att spendera så mycket tid för att oroa dig över hur du ser ut, kom ihåg att om någon verkligen gillar så kommer dem inte skämmas över hur du ser ut.
Du behöver inte dölja din skönhet med smink, eller dölja dina ärr med smycken.
Bara var den du är och om folk inte kan acceptera det, då förtjänar de inte att vara nära dig.
Du är vacker, glöm aldrig det. 


Inväntar med spänning på bilderna från kryssningen, har inte tagit en enda bild själv... 
 

Tala är silver, tiga är guld.

Sverige är inte längre ett silverland.
Sverige är ett guldland. Charlotte Kalla färgade hela Sotji i gult och blått.
Kalla gick ut 25 sekunder efter Finland på den sista sträckan. Då började jakten. Och vilken jakt sedan. Charlotte Kalla var ikapp ledarduon på upploppet – och spurtade ifrån alla.
Sveriges första OS-guld 2014 är ett faktum!

Min sport, min älskade sport

Johan Olsson har inte tävlat på 2 månader, inte kunnat träna ordentligt heller.
Han tvingades också till alternativ träning. Hans kropp klarade inte av att leva upp till viljans krav. Till slut skrek muskulaturen kring revbenen stopp.
Han tar silver idag.


Daniel Richardsson sa att den fysiska smärta är en sak.
Skadan – trasiga lårmuskler, kors- och ledband – var en sak. Det kunde han hantera. 
Att ta på sig skulden för en nära väns död, något helt annat.  
Veckor gick och Daniel Richardsson kunde inte sova.
Skuldkänslorna. Ältandet. Bilderna. Ständigt de återkommande bilderna.
Han tar brons idag.   

 

Alexander Majorov tar Sveriges bästa placering på 82 år. Han slår svenskt rekord, 
Han bli 14:nde man. 

 

Tre Kronor förlorar sin lagkapten och mest allround spelare. De har redan förlorat 2st av sina bästa spelare, 
De vinner matchen, och vinner därmed sin grupp. 

Och människor förstor fortfarande inte varför jag älskar sport? 
Jag vet precis hur jag ska spendera mitt sportlov, OS <3

Du har sagt ditt. Är det min tur nu?

Hur beter man sig när man fått sitt hjärta krossat?
Ler man?
Gråter man?
Skriker man tills rutorna spruckit eller tills någon lyssnar igen?
Ska man vänta till fjärilarna i magen dör eller tills hjärtat förböder?
Hjärtat som en gång var ditt fryser nu sakta till is.


2 februari

Redan februari? Vad fan är det som händer? Försöker fortfarande deala med mig själv och inse att vi nu gått över till 2014, och så blev det plötsligt februari?! 
Var i lördags i Västerås med Hanna & Andreas, försökte förgäves hitta något att sätta på mig inför studentkryssningen som är 15(!!) dagar bort nu... 

Undrar också lite småbistert över vart mitt liv och min fightingspirit för skolan tagit vägen? Antar att det inom snar framtid kommer att komma ett inägg om det.. 

Work it b*tch!

Oj oj.. Mitt liv just nu är inte mycket mer än rent kaos. Jag vet inte (och oj vad jag börjar bli trött på den meningen) vad som händer eller sker. Samtidigt som jag älskar mitt jobb och hela tiden får utökade tider (älskart') som har jag massor av annat att tänka på, som skola & träning. Men vi får fan se till att fix de här, inte en chans att jag ger upp innan jag ens börjat. Längtar till vecka 8 (LOV!) och tills vi ska åka iväg någonstans och bara mysa. 

Anledningen till mitt oaktiva bloggande har varit mycket jobb, skola och träning. Fick rensa lite tankar & bolla lite idéer i lördags med Andreas & Hanna, och i fredags klippte jag Jenny och så hade vi en kickoff efter det med jobbet följt av en utgång, super! Imorgon blir det skola, jobb (och om jag hinner träning..)
Önskar jag kunde berätta mer om vad som händer i mitt liv just nu, men med mycket tissel & tassel..
 

Egoboost deluxe!

De flesta människor förstår inte , men du är okej med det . 
För dig , är träning inte en hobby eller en social aktivitet , det är en livsstil . 
De omkring dig säger att du är besatt , tar det för långt och möjligen galen . 
De kan inte förstå varför du inte kommer att äta tårta , varför du tar med Tupperware full av kyckling till en fest eller varför du somnar tidigt på en fredag ​​för att vila upp för en lördag med träning . 
Men du inte bryr dig . 
Deras anklagande toner, sarkastiska kommentarer och förolämpningar är bara bomullskulor som skjuter på en titanvägguthållighet som kallas DIG .

 

Du vet , bortom skuggan av ett tvivel , att alla negativitet som omger dig drivs enbart av svartsjuka . 
Svartsjuka att du är kapabel att ovillkorligen binda dig till något som de flesta inte kan hålla sig till mer än ett par veckor som en del av sin årliga upplösning . 
Svartsjuka att du gärna omfamna en nivå av smärta , obehag och trötthet som andra krypa vid tanken på att drabbas av en bråkdel av .
Svartsjuka att du tar dig tid att räkna kolhydrater , protein , fett och kalorier när de räknar sina chicken nuggets att jävligt säker på sin 10 bit är inte en 9 bit . 
Kort sagt, de är avundsjuka på dig .

 

Ironiskt nog, alla kommentarer, tjat och ifrågasättande som är tänkt att bryta ner dig lite, gör precis tvärtom . 
Varje negativt ord påminner dig om hur speciell och ovanlig din mekaniska trohet till träning egentligen är, i sin tur , driver du hårdare. 
Så bring it on! 
Låt dem kalla dig besatt, galen och åt dem se hur du blir starkare med varje ord . 
Den enda som kan bromsa dig är du . 
När det gäller resten av världen som är bekymrad, har du både ett fast föremål och en ostoppbar kraft ......

 

DU är okrossbar