Emma

Kategori: Emma - Passion for fashion

Höstlovsfirande

Heej! 
Som ni säkert redan vet så har ju mitt höstlov börjat den här veckan och vill ni veta hur jag tänker dela med mig av det till er? Jo genom att bjuda på:

Fri frakt på Bubbelroom  (gäller köp över 300kr)!

Allt du behöver göra är:
1. Beställa via länken (som finns både om du klickar på bubelroom, länken eller <HÄR>)
2. Komma ihåg att ange rabattkoden: FALL i kassan! 
 
Det här är mina favoriter! 

Rabattkoden är giltig tom torsdag 31oktober 2013!

Lördag!

(Båda bilderna är lånade från Johannas blogg)
 
Lördagen då... Mötte upp Sofia, Hanna och Elin vid ICA Luthagen eftersom jag hittar så otroligt dåligt i Uppsala så bestämde vi att vi skulle gå dit tillsammans. Senare visade det sig inte vara svårt alls! Det låg nästan mitt i emot min gamla praktikplats. Vi kom dit och i början var det ganska lugnt, det blev inte jättpanik så som jag föreställt mig (hej dagdrömmaren!) Men ändå så lyckades vi hamna efter i tidschemat med typ en halvtimme, vilket inte alls var konstigt då de hela tiden ville ändra på modellarnas hår. Om en modell fick lockar så skulle samma modell en timme senare ha rakt hår o.s.v Självförtroende stärkts ju inte av att vi såg flera förstöra oh ändra sitt hår senare. Jag kanske fixade 6 eller 7 stycken, fick mycket berömm och blev nöjd själv faktiskt! Vi år lunchen som serverades (fisksoppa, hur tänkte man där?!) och sedan fortsatte vi med PwC modellerna.
Efter det vart det genrep och jag hittade min deffenitiva nya favoritdesigner! Hon hade gjorde kollitionen MY, och designern hette My Sundberg, och hon var en av studetdesignerna (hennes klänning högst upp i bild.) Sedan fixade vi modellernas hår med extra hårspray o.s.v sedan blev middag, som var slut precis när vi kom ner så vi blev lite försenade men men. Kyckling och färskpotatis vart det iaf.
 
Sedan blev det en rad missförstånd mellan oss frisörer och arrangörer så när showen började gick jag, Maria, Sofia och Hanna ut och väntade på Sofias mamma som skjutsade mig till centralstationen och sedan tog jag bussen hem.
 
Vi fick även en goodiebag som tack för hjälpen så jag tänkt visa nu, men telefonen (som i detta fall är min kamera) vill inte sammarbeta med mig just nu så den får ni se någon annan gång!

STIL 2012

Lördagen som aldrig skulle få komma är snart här! Jag ska på lördag åka till Uppsala och styla modeller till modevisningen Stil 2012, och jag är grymt nervös!! Jag har absolut ingen som helst aning vad jag ska göra, kanske något sånt här?
 
Förrutom det vet jag inte om jag har så mycket säga, som ni ser så testade jag "Acne Killer" masken men kan inte säga att den gav dessa fantastiksa resultat som den lovar, gör dessutom GRYMT ONT att dra bort. ja, vad ska jag mer säga? Jo! Jag var på kurs i tisdagskväll, "florist för en kväll"  hette kursen här är ett av mina blomsterarrangemang:
Valde temat "Halloween", så det fick bli färgvalet lila/orange och gjorde det i en pumpa! Riktigt roligt var det, det skulle jag absolut kunna tänka mig att gör om :)
 
 

Damrally

Just nu är vi förmodligen på dmrally och ser grymt söta ut.
På följande bilder är hår eller smink ej fixat men klädern är det som vi ska använda.
Damrally pågår 10.00 - 16.00 med prisutdelning 17.00
'

Jag vill börja med att låta dig veta detta.

Igår åkte jag och Hanna in till stan, vi handlade mat och åkte till lägenheten som Hanna ska få vakta nu i 2veckor. När vi slagit oss till ro, kom Linnea och Jossan till oss och vi drog allihop till en sjuk Niklas och höll honom sällskap ett tag, Dock så slutade kvällen där i lite tjafs men det löste sig senare på kvällen :)  
 
Idag så vaknade jag vid tio, sov kvar inne i stan. Klädde på mig, åt frukost o.s.v sedan drog Hanna och jag ner till centrum och fikade.
Dagens:
Väska - Ärvt / Solglasögon - Glitter / Shorts - Gina Tricot / Tröja - Gina Tricot / Hatt - H&M

Förälskad!

Ja, jag är kär!
Dock inte i en person utan i denna underbara tröja!

Den finns på Fokiwa och kostar "bara" 299kr!
Dock så är det en one sizer - och eftersom plagget ska resa ändå från Thailand så vågar jag inte beställa den, men jag tycker ändå att den är grymt snygg!