Emma

Kategori: Emma - Hår

Hair

Så länge jag kan minnas har frisör varit en utav mina största drömmar, men nu när jag är så nära så har jag blivit extemt osäker på mitt val. Men det tänker jag ta i ett annat inlägg för det mina vänner, är mer än invecklat. Däremot när jag får fria händer, vilket jag får de flesta onsdagar så älskar jag mitt val av yrke, och förra onsdagen inför det öppna hus som skulle hållas, kände jag för att göra något enklare version av "Avant garde" sagt och gjort. 10 minuter senare, galet mycket hårsprej & vax, så fanns nu en avant garde brud framför mig. Den fick även äran att ställas ut!

Sötnöt

Klippte och sprejfärgade goshjärtat i lördags, inte så svårt att göra en snart 8-åring nöjd, fick iallafall högsta betyg!

Klipp till

Klipptes lite idag. 

Känner nu att det blev lite, lite för kort allra längst fram på sidan, men va fan, det växer ju ut igen.

Hade även körlektion idag, och vem klarade att fickparkera utan att ta om då? Jo, jag!! Stolt! (första gången det hände, har fått tagit om förut när jag har försökt..)

Att gör rent.

Damm, stylingprodukter och annat skräp är saker som med tiden fastnar på plattorna i din plattång, därför bör du göra rent den ofta.


1. Först och främst kan du försöka torka av plattången med en trasa varje gång du använder den, på så sätt så undviker du att det blir mer och mer "skit" på plattorna och håller därför tången ren längre.

2. Fukta en trasa med fönsterputs och torka plattorna. Skulle inte detta hjälpa så kan du prova rengöringsmedel för glaskeramikhällar på spisar. Finns att köpa på de flesta ställen där spisar säljs o.s.v. Säkerligen även i en vanlig matbutik.

3. Du kan även rengöra plattor och kanter där produkter fastnas genom att försiktigt skrapa med ett rakblad. Avsluta genom att fukta en trasa och torka av.

Minijul nr.1

Det fick bli en minijul på pappas sida idag. Min plastmammas alla barn (3st) + deras familjer, min farmor, min familj och min plastmammas mormor. Vi blev sammanlagt 16personer, lite lagom sådär.Till det var det dessutom 3st hundar som aldrig träffat varandra förut, så det blev ett jävla liv till en början, men det ordnade upp sig sen. Det blir en riktigt julafton imorgon på mammas sida, dock blir vi väldigt få iår eftersom många jobbar... Men det ordnar vi upp med att ha en minijul nr.2  på nyårsafton!

Fick mycket fina saker idag, 

-Strumpor
-Presentkort
-800kr
-Touchvantar
- Plattång (Ga.Ma CP1) Den bästa av Ga.Ma enligt mig, nedanför ser ni resultatet när jag gjorde ockar på Hanna med den :)

Upp