Emma

Om jag kommer vinglande ikväll, och bara älskar livet

Så mitt liv är inte världens mest händelserikaste just nu, jag går i skolan, jobbar, tränar och när det finns tid äter och umgås med vänner (det bästa är att dessa oftas kombineras
Hade utvecklingssamtal i måndags där det inte var några problem, gick på stan efter det och köpte mig faktiskt en dagbok. Fick frågan i lördags 2 gånger om hurvida jag skrev dagbok eller inte och om inte hur fan jag kom ihåg allt. Det slog mig att det fakiskt skulle vara roligt att ha det som en riktig dagbok, om utifallatt man någongång skulle få riktigt psykbryt och stänga ner bloggen.

I tisdag hände det inte ett smack, tränade på morgonen (biceps/triceps/mage) och åkte sen till skolan för att få min mobil inlåst i ett grupprum (självklart en olyckshändelse men fortfarande så typiskt och lite dråpligt) 


I dag har man varit komp. ledig och det firades med en mycket välbehövlig sovmorgon innan träning väntade (axlar) och idag hade jag också bokat in en 30min lång massage - så bra!! Så har nu under kvällskvisten bara kollat på serier (One tree hill & Awkward)

Blev också "kors-förhörd" i söndags när jag kommit hem från Leo's leklandom lördagskvällen..
"-Jag har lite insideinformation, du va visst med Andreas igår? Vad gjorde ni då?"
Höll på att vika mig dubbel av skratt..  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas