Emma

2 mars

Så hela veckan har gått förbi och jag vågar mig påstå att inget gått bra.

Var sjuk & därmed hemma från skolan under måndag och tisdag, onsdagen valde jag att gå till skolan trots att jag inte var topp topp, väl där visade det sig att vi egentligen var lediga, men ingen sorg för det. Claudia & Stina gjorde mig sällskap och Claudia tog även dit två kompisar som jag fick hjälpa till att fixa håret på, och lämnade skolan kvart i 6(!).

Under torsdagen gick provet åt helvete, klippte mig själv i fingrarna 2gånger, pumpen kändes inte alls bra och jag börjar dessutom känna av mina axlar/skuldror igen..

Under fredagen var det staffetskrivning på schemat, och inom loppet av 30min hade jag fått 3förfrågningar om hurvida det var jag som jobbade stängning på gymmet eller inte.


Och så igår.. Jag körde öppningen på gymmet, och  allt gick svinbra fram till klockan slog 5, då körde verkligen allt ihop sig..  

Slutade med att jag klippte Andreas, och åkte sedan med honom och Kenny för att käka på Natti med Mattias där vi satt tills stängning, och efter det åkte vi bara runt i stan.. Var hemma kl. 01.30, behöver jag ens nämna att jag var skapligt mör imorse när klockan ringde kvart i 6? 
 
Det som bröt "jävla-dåliga-vecka" trenden var när jag och mamma hade lite mamma/dotter tid under lördagen, vann första ronden i Wii Sports bowling med 51 poäng, andra med 31, tredje med 32, för att i fjärde ligga under hela ronden för att avsluta allt med 4st raka strike's och vinna med 22poäng! Det ingav ett självförtroende deluxe!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas