Emma

Forme VS. Nattstad

När alla andra går på semseter så börjar jag jobba! Eller som det vanligtvis är när alla andra slutar jobbet, så börjar jag. Och den här veckan går en av receptionisterna på semster så då får jag hjälpa till att fylla upp tiden i repan, men det gör inget för jag älskar mitt jobb! Det är alltid lika kul att träffa människor, och dessutom få positiv respons på det man gör :) 
Kör stängningen ikväll, öppningen imorgon, barn på onsdag samt öppningen på lördag. Sen en liknande vecka nästa vecka för att sen Äntligen få åka iväg på världens bästa semestervecka! LÄNGTAR!!
 

Akta dig för halvsanningar - du har kanske fått tag på fel halva.

Varför väljer så många att ta en löptur för att rensa tankarna? 
Du springer ju ändå bara runt i en cirkel. Du slutar ju alltid där du började, eller hur?

För mig är en lögn alltid en lögn, det spelar ingen roll hur liten eller hur vit  lögnen än må vara. En lögn är alltd en lögn oavsett om den är liten som en atom eller stor som eiffeltronet, oavsett om den är vit som snö eller svart som sot.
En lögn är en lögn.
Oavsett vad.
Och det är det värsta jag vet, lögner alltså.
Om jag kan få en bra förklaring eller få en förståelse för varför man ljugit så kan jag svälja det, inte för att jag gillar det, utan för att jag ibland måste och ibland för att jag förstår varför den dragits.
Men när jag kan ge exakta tider, platser, datum och ord på en lögn och får en suck och en himling med ögonen som svar så går det inte längre.
Jag klarar inte av att svälja den lögnen.
Jag klarar inte av att skratta åt det.
För det är absolut inte okej någonstans.
Då blir jag arg, och reagerar.
Men när jag sedan ber om ursäkt för att jag inte "reagerade på rätt sätt" eller "som alla andra" och får till svar "Om du inte var så elak" så får det vara bra.
Då är inte längre jag som gör fel. 
Det är inte jag som ljugit.
Man tar alltid en risk i att ljuga.
Du tog den risken.
Den gick inte hem hos alla och det min vän, det är ditt kast att stå. 
  

Power Meet

Första helgen i juli är över och i vanlig ordning bjöd den på power big meet i Västerås. Iår varade det bara 2dagar för mig (fredag/lördag) mot sedvanliga torsdag/fredag/lördag. 
I fredags åkte jag med mamm, Leif och Cicci till Hälla, väl där käkade vi och därefter mötte Cicci och jag två vänner till Cicci som hängde med resten av kvällen, som bland annat bjöd på en liten tur i deras bil (Pontiac Firebird, '69). Mötte senare på kvällen7natten upp Mamma & Leif för hemfärd. 
Under lördagen hade jag väl tänkte kolla på bilar & träffa människor jag missat under fredagen men icke sa nicke. Blev tillfrågade att vara chaufför (Oldmobile Cutless, '73) och lite blond som man är så tackar man ja. Hade aldrig kört automat förut, inte heller en så gamal bil heller för den delen, men det gick/blev bra tillslut. Jocke (som jag körde åt) var väldigt pedagogisk och förklarde minsta lilla grej man skulle göa så det blev bra tillslut. Var hemma och isäng halv 6 imorse.  
Lätt bästa Power Meet någonsin! 
    

Upp