Emma

Långledigt!

I fredags när jag slutade skolan 13.05 så gick jag på en långledighet! Ledig hela helgen, imorgon, har ett utvecklingssamtal på tisdag, och egentligen praktik på onsdagen, men har ingen så får långledigt fram till torsdag - vardagslyx!  

#Morgonfunderingar

- Varför jag kan gå från hyperaktivt glad till gråten i halsen genom att bara se en person?
- Varför jag inte klarar av att prestera när de gäller?
- Varför jag lägger av när det blir för mycket?
- Varför har jag fysiska symtom som värk, hjärtklappning, magbesvär, yrsel, ljudkänslighet?
- Varför har jag sömnstörningar?
- Varför är jag känslomässig labil?
-Varför har jag koncentrationssvårigheter?


Det är läskigt när man börjar utreda sig själv och man inser mer och mer varför man mår som man mår och varför man är just såhär.

Beyond the world 'til the end of time

När man väl tror att man har sjukt bra balans i livet, så kommer det där lilla och förtör en själv ganska mycket.  Jag förstår mig inte på människor ibland.
Egentligen, varför kan det inte vara lika lätt som när man var liten, när man inte behövde bry sig om andra lika mycket? 

Jag måste bort från den här stan innan den sväljer mig hel...

Rubriken säger allt.
Jag måste bort från den här stan innan den sväljer mig hel.
Det har den redan gjort.
Jag orkar inte mer.
Jag vill dra ett täcke över huvudet och stanna där resten av mitt liv, går det?
Var helt jävla galet taggad på helgen som kommer men som alltid, för höga förväntningar ger alltid för många besvikelser.
Jag vill.
Jag vill inte.
Jag vill.
Jag vill inte.
Jag vill.
Jag vill inte.

Hatar att jag är så jävla nyfiken av mig också, jag är tjejen som vet allt om alla brukar det skämtas om, vad de inte vet är att det är sant. Och det jag inte vet är inte värt att veta.

Ska försöka sova nu... Förklarar kanske bättre imorgon. Kanske inte.

Är det ändå inte helt fantastiskt hur en liten person kan förstöra så sjukt mycket?

Landet jag lämnar.

"Den 18 september iår sörjde jag en människa jag aldrig träffat men nyligen upptäckt och blivit förälskad i. Jag sitter i en varm filt och läser hans sista och ändå vackra ord. Läser människors sorg, hälsningar och hjärtan. Tårarna kryper över mina kinder och jag känner en djup förakt för livet. Önskar att vi kunde få förstå detta eviga mysterium.

 

Varför får vissa allt och andra inget? Varför blir vissa mer utsatta än andra och varför finns det inget svar på vad meningen egentligen är? Varför måste barn bli sjuka, varför måste sjukdomar göra oss så svaga och varför måste människor som Kristian bli fråntagen livet så tidigt. Livet och världen bjuder på så oförskämt många varför.

 

Jag sörjer mannen som satte ord på allt det vackra, svarta och oförståeliga. Mannen som påverkat hela landet med sin unika talang för ord. Jag sörjer samtidigt som jag lär mig uppskatta livet här och nu lite till" - Sofia 
 

I can't live a lie, running for my life

Oj, men herregud så fort det går! 
Det var ju typ fredag igår? Hahha, nej men den här helgen har gått riktigt jävla fort.
I fredags bytte jag och min kusin Rikard tändstift på min bil, eller vi & vi btw.. Han gjorde det. När det var klart så blev det en kort sväng till gymmet tills Sara dök upp och tog över för kvällen, sen hem typ.. Gjorde lite mat och gick i säng tidigt (innan 10!!) 

Min fredag - redbull ur vinglas och godaste chokladen!

Lördagen... Började bra, slutade toppen! Var bilträff i Enköping så fick åka in med Hanna & träffa massa människor. Lite race, och ett par sjujävla smällar sen bar det vidare till Ö&B där vi fick in 16(!) vuxna människor i en Volvo 850 T5:a. Hade ett huvud mellan mina fötter, någons fot i näsan, medans jag själv nästan satt i knät på en tredje, men med alla dörrar stängda så var rekordet ett faktum!    
Låg i sängen 04,28, men lätt värt det efter en sån kväll!   
 

Idag då... Upp vid 11 för frukost sedan tillbaka ner i sängen lagom till 14, då det bar av till min moster för att få övningsköra lite med henne i Västerås centrum - fy fan vad jag hatar det.. Sak samma, kom hem helskinnad och väntar nu på min mamma som jag tror precis körde upp på uppfarten! 

Och det ni ser är typ det jag levt på hela helgen, det kanske inte ser så gott ut, men satans jävlar vad ni har fel! 
Det är lax, fullkornsmakaroner, och en "sås" gjord på morötter, brocollie, laktosfri mjölk, 3msk matlagningsgrädde, paprika och chilli!  
 

Och nästa helg!! Herregud.. Om det blir som det är plannerat så kommer det att så jäkla jävla roligt och förmodligen galet spårat men vafan! Hoppas av hela mitt hjärta att detta nu blir av!! 

too many disappointments means to high expectations

För många besvikelser betyder för höga förväntningar - ju tidigare du lär dig det Emma, desto bättre. Är ledig idag så det fick bli en dag på stan. Lite smycken, 1 par träningsbyxor & ett par svarta byxor fick följa med mig hem. Var i valet & kvalet på dessa skor, men de fick så vackert stå kvar på hyllan😔

En stulen bil kan ta dig överallt, men ändå ingenstans

Jag hatar dig.
Jag saknar dig.

Inget salt kvar i kroppen.
Inget som binder vattnet i min kropp som är det ända jag har kvar.
Jag kan inte.
Jag vet inte hur man gör, hur många gånger ska jag behöva upprepa det? Det blir värre när man får svaret: "öppna upp dig för fler"
Hur fan är det möjligt när du lämnar mig ute i världens ände?
Hur fan ska det bli möjligt när jag skriker på hjälp och får kalla handen?
Jag har 5 riktigt riktiga vänner som jag för tillfället älskar över allt annat, men det hjälper mig inte. Jag kan räkna dem på min ena hand, hur många har inte du?

Jag hatar dig.
Jag saknar dig.

Jag vet att hatar är ett starkt ord, men texten är skriven i frustration, utan tårar för jag orkar inte frustrationsgråta längre, och det spelar ingen roll.
Du har slutat bry dig, för länge sedan.
Visa mig inte en del av kakan om du ändå tänker slänga den framför näsan på mig. Har inte glädjen i mig sprutat ut ur ögonen & öronen när jag har fått vara en del av natten? Räcker inte det?
Du har rätt till ett eget liv.
Men låt inte mig få ta del av det om du ändå inte tänker dela med dig.
Låtsas inte som om du bryr dig.
Jag får knappt lyssna på musik utan att en kommentar ska komma om att "aa, fast den lyssnar du ju bara på för att jag har den.." Musik är till för alla. Nya låtar får alla lyssna på, gammal också. Musik är till för att rädda och trösta, det borde ju du veta av alla människor, och om musiken är det enda jag fortfarande kan hålla fast vid i hopp om det liv jag vill ha, kan inte jag få göra det då?

Jag vet vad jag måste göra.
Jag måste bli den jag var förr.
Tyst.
Tillbakadragen.
Alltid mena allvar.
Duktig flicka.
A i alla ämnen.
Ingen.

Jag hatar dig.
Jag saknar dig.

What does the fox say?

Den låten går på repit på min spotify just nu.. Och jag sitter på gymmet & väntar på att spinningen ska börja och gissa vart jag har ont? I magen såklart... Har egentligen ett PM, en novell & ett samhällskunskapsprov på fredag att plugga till, men finner absolut ingen som helst lust fört'...

Jag måste bort från den här stan innan den sväljer mig hel.

Så... Det var den helgen det! I fredags vart jag hemma hela dagen, och åkte på kvällen till pappa.

Lördagen var det mest kaos, jag grät och skrek omvartannat hela dagen/kvällen. Men vid 8 kom Hanna, Andreas, Emelie och Josefina och hämta mig och tillsammans åkte vi på bio. Och jag vet inte om jag blev mest rädd för Andreas & Hannas skrik eller för själva filmen, The Conjuring..
Jossan & Emelie lämnade biosalen knappa timmen in på filmen, det borde säga en hel del om den...

Åkte efter filmen ner till Ö&B där det var en massa andra människor och sedan vann vi ett race mot en BMW  på motorvägen. -High score!

Och just de!
Jag måste bara kolla.
Om du lovar mig att du ska köpa en glass till mig, men så kör det ihop sig lite och du kan inte hålla vad du lovat, visst kan inte det på något sätt bli mitt fel?!

Hubben!

Asså ja, känns det inte som om alla mina inlägg börjar lite så? Får komma på något annat rätt snart tror jag!

Sitter på gymmet just nu och ska alldeles strax bomma igen här, har inte mycket att skriva. Det var kaos i tisdag men efter alla omständigheter så mår alla bra (av vad jag har hört.) Böt ut halvljus lampan på bilrn också eftersom den blivit trasig, eller ja, kusinvitamin Rikard gjorde de åt oss den här gången, men nu kan jag ju tills nästa gång!
Hjälpte Hanna med övningar på gymmet idag också, och nog tog de bra iaf, genomsvettig som hon var efter det passet, hahha! Hon var även med till Uppsala idag och fick sitt hår fixat så nu är det nyklippt och aningen ljusare igen- super!

Nu ska jag hem och plugga till det samhällskunskapsprov vi har imorgon (eller kanske någon annan dag, vad f*n hände med min superduper koll på allt och alla?)

Får se vad som händer ihelgen hörde ett rykte om att vi skulle ut? Men får som sagt se!