Emma

Hela året har vi väntat på, JUNI, JULI, AUGUSTI!

Det var ju julafton alldeles nyss?
Hur kan det vara det igen?
Det var ju nyss sommar?
Det var ju nyss SM?
Det var ju typ igår jag satt med pyjamas i en bil, livrädd, i Rättvik?
Det var ju bara förra veckan jag överlycklig över att vi gått till SM?

1 december.
Julkalendern om några timmar och julafton om 23 dagar.
Vet inte om jag blir glad eller får ångest?🎄

Det där med uppdaterad blogg.

Var kanske inte min grej.

I söndags fick jag hänga med Cicci & David till IKEA, Västerås. Käkade på Wok & go, blev arg över att människor är som de är & inte vet när de ska hålla munnen stängd.

I måndags var det stängning på gymmet, & igår hände ingenting överhuvudtaget.

Idag blev det sovmorgon deluxe, med grymmast frukosten. Fick klippa en gubbe åt 2:orna, & väntar nu på att Cludia ska bli klar så vi kan åka vidare mot nya äventyr!

Tvillingarna

"Tre områden rör lite extra på sig för dig denna vecka, kära Tvilling, och inga tråkiga områden heller. En resa, en efterlängtad romans och dessutom lite ekonomisk tillökning står alla i kö utanför din dörr nu. Som att inte det skulle räcka så verkar det också som att nära vänner du saknat och inte sett på länge bokstavligt talat står utanför din dörr redo att umgås. En rolig och kanske till och med överraskande vecka minst sagt!

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 november"

Vissa dagar är värre än andra.. Det betyder inte att de andra dagarna är bra.

Jag är inte du, om vi börjar där, så har vi något att starta vid. 
Jag vet att du bara vill hjälpa, men jag tror tyvärr att du ibland stjälper mer än något annat. 
Jag kan inte.
Jag vet inte hur man gör.
Jag har inte många som är mig nära. 
Jag vill klara mig på egna ben, men det förstår väll vem som helst att jag inte tycker det är okej att sitta själv med lite godis & knep&knåp?
Men jag kan inget annat heller.
För även om det var 14 veckor sedan jag började umgås med samma människor som du, så känner jag dem ändå inte.
Jag kan inte öppna mig som du gör. 
Jag har inte många som är mig nära. 
Jag vågar inte. 
Men jag vill.
Hjälp?


 

Sunset goes done, just like you.

Hatar känslan av att veta att det aldrig kommer bli av. Alltså det du har i ditt huvud. Det du drömmer om, eller han du drömmer om aldrig kommer bli din. Punkt slut. Så är det bara. Så har det alltid varit. Han tycker ju inte ens om förändringar, så redan där har du svaret. Nej.

Varför är jag en så sjuklig jävla kärlekstönt för? Vart kom det ens ifrån? Jag vill inte vara "kär" längre.

Men nu får jag ju för fan lägga av. Vi sluter ett avtal, jag & bloggen.
Jag slutar vara kär när detta inlägg är färdigskrivet & bloggen förblir det den alltid varit, min lilla ventil.
Deal?
Bra!

Så här kan det ju inte vara. Detta måste få ett slut.

Jag har inte bloggat idag. Jag orkar inte. Har ingen lust. Inget roligt att blogg om. Allt är bara.. Jag vet inte, kan inte säga att allt är dåligt, eller jo.. Det mesta är väl ganska dåligt.. Men det bara är.. Jag orkar inte. Så alla mina vänner ta det inte personligt, när jag inte svarar på sms eller facebook eller sånt. Jag bara orkar inte. Inte just iallafall.

Det är inte lätt när det är svårt.

Hunger Games Night igår alltså. Förutom mina otroliga magsmärtor jag hade under hela dagen så var det faktiskt riktigt trevlig kväll. Mötte upp Andreas, Cicci, Hanna, Madeleine, Mattias & Sofia, & tillsammans for vi till Stockholm, och jag tackar gudarna för att jag inte tog på mig att köra. Fy satan vilket helvete. Och med parkeringar sedan.. Men fram kom vi, mat i magen fick vi & filmerna fick vi se! Jag var dock den enda som inte redan hade sett den första filmen så när jag nästan började gråta så satt alla andra & halvskrattade...

Var hemma i sängen helt färdig halv5 imorse, skönt dock att jag fick behövde ta mig till skolan idag!

Underbara morgon

Har för första gången haft en riktigt bra morgon! Fick ett bryskt uppvaknande när jag råkade slå ner både glasögon & mobil från mitt nattduksbord, men vaknade till kan man lugnt säga att jag gjorde. Men 1&1/2timme till godo så hann jag med både att packa, måla naglarna, sminka mig, platta håret, göra bananpannkakor till frukost.
Idag kommer helt enkelt bli en bra dag!

Let's do this!

Oj oj! Stängning på gymmet idag igen, inte lika mycket panik den här gången, inte än iallafall. Combat blev det idag, galet kul träning det där.

Vet ni dessutom cad jag kom och tänka på? Det är egentligen lite sjukt, men jag kommer ihåg exakt vad jag gjorde det här datumet för 2år sedan. 2år. Jag kommer ihåg hur jag åkte buss 224 för första gången, hur jag glömde mina skor i mammas bil, hur jag gjorde mina blåmärken på min väns arm eftersom jag var så "orolig" för hur kvällen skulle sluta. Hahha, vilken tönt man är egentligen.