Emma

wooppa....

Men så bra att jag tidsinställer lite inlägg den här veckan när jag jobbar, och att jag kan kombinera det med färska och nya inlägg när jag inte gör det. Hahha. Kul tanken. Min dongel är borta och pappas dator (eller ja, jacket) var trasigt så gick det med  det. Ikväll har jag haft en riktig mysig stund med min fantastiska mamma, med prat, ost, kex, vattenmelon och vin. 

Imorgon väntar första riktiga jobbpasset. Den värsta typen av pass också, 07.00-13.00 sedan 16.00-21.00. Och även fast jag har tysnadsplikt så kan jag ju berätta att jag var så här--> <-- nära på att säga upp mig igår.. Som tur var hände faktiskt något otroligt igår, precis innan jag gick hem som fick mig att ändra mig.

Nu blir det sovdags. Klockan ringer 05.15 imorgonbitti! 

Cykla, och cykla lite till.

Även om jag inte har eller kommer hinna med någon gymträning denna vecka så kan jag stolt stoltsera med att jag faktiskt cyklat till jobbet varje dag den här veckan. 9,4km enkel resa. Sammanlagt 75,2km! 

Inspiration

Snart dags för damrally iår igen! Så medans jag fortsätter med att göra mitt jobbpass så får ni, samtidigt som ni håller tummarna för mig, lite inspiration.

   

K. A. O. S

Så skulle jag beskriva min midsommarhelg. Men det blev till sist en väldigt mysig midsommar för mig med vänner & familj, med 3-kamp, brännboll, god mat & bilar. Färgade Jennys hår på fredagen, som inleddes med den nya releasen av BodyPump. Fy fan beskriver det ganska bra. Gick därefter ner på stan och kollade efter något att ha på mig till kvällen, men fann inget. Kvällen fortsatte  hos moster min och jag fick bli lekledare, haha.

Lördagen bjöd på god mat och familjemys i massor. Fick den här helgen äntligen träffa min moster och hennes familj igen! Det mina vänner är sann lycka.
  
Wienersnitzel, stekt potatis, sallad med rödlök & zukinni (?) i ugn = MUMS!

Idag har det inte skett något speciellt alls. Och jag förväntar mig inte det heller. Det blir snart mat och  efterrätt. Och imorgon börjar jag jobba(!!) 

Kära 16-åriga jag.

"Du kom som en vind men tog mig med storm.
Du var inte som alla andra, din ord fick mig att tro.
Tro på en sagolik framtid.
Jag skulle vara trygg i dina starka armar, du skulle hålla om mig. skydda mig mot allt ont.
Du skulle behandla mig som jag förtjänar att bli behandlad.
Du ville att jag skulle vara din, bara din.
Ingen annans.
Vi skulle vara lyckliga som få.
Du fick mig må bra, känna mig trygg och omtyckt,
Jag älskade att vara i din närvaro, du fick mig att skratta.
Du lovade det, men nu återstår bra tystnad och långsam väntan.

Jag saknar dig,"

Kära Hunterstövlar, idag kan ni dra åt helvete.

Alltså idag var det inte min dag.

1. Min kära älskade hund Nellie ska tas bort.
Hon ska avlivas på måndag, visserligen för hennes eget bästa. Hon har ont. Hon har cancer. Men hon har varit vår i 8 år nu, så det gör ont. Väldigt ont. Och jag jobbar och kan inte vara med vilket gör ändå ondare. 

2. Träningen gick åt helvete. 
Den gick verkligen inte bra. Jag vet inte vad som hände men ingenting kändes. Jag kunde inte ta i ordentligt, och jag tycket att  den saknade effekt.

3. Det flög in en livs levade fågel (kråka/skata) på caféet jag satt på. Inomhus.
Jag satte mig på café tant Gredelin för att vänta ut tiden tills jag skulle få åka hem med mamma. Och de har som alltid bakdörren ut till deras trädgård öppen. Jag är inte på humör och väljer att sitta inomhus. Men in flyger en  fågel som försöker ta sig ut igen genom det stängda fönstret, och givetvis börjar jag skrika och springer därifrån. Till slut så kommer det personal som öppnar fönstret till fågeln som då kan flyga ut.

4. Jag blev angripen/anfallen av två måsar.
Som visserligen bara ville skydda sin bebis som gick på andra sidan vägen, men det visste ju inte jag. 

5. Jag har Ornitofobi
Som betyder rädsla för fåglar.

6. Jag kuggade på uppkörningen. 
Japp, så dålig är jag. Så jävla sämst. Gjorde inget större fel, men han tycket att jag tittade ner för mycket på växelspaken. Det hände inte varje gång men fler än 1 gång. Han tyckte även att jag körde i ett för högt tempo. Bara för att det var 50km/h betydde inte det att jag måste köra 50km/h. Han tyckte att det var alldeles för fort där det var mycket buskage och gamla övergångsställen som människor fortfarande inte lärt sig att de var borta. Nu är det bara att göra om allt från början igen eftersom det inte finns tider först vecka 33. Vill gömma mig under täcket, bryta ihop och ALDRIG gå ut igen. Så jävla dålig Emma. SÅ JÄVLA SÄMST.  
  

Update

Tänkte nu skriva ett  inlägg som kan bli ett sjukt långt och tråkigt inlägg om mina senaste dagar (alltså typ en vecka)

Torsdag 6/6: Nationaldagen! Firades genom att åka till Frösthults bygdegård och kolla marknad. Vann hela 150kr på lotter! Träffade även på Linn där och eftersom vi inte träffats på typ 4 veckor så passade vi ju såklart på att snacka lite skit,  heheh..  Var även iväg till Heby för att käka mat. Skrev tweeten som beskrev det väldigt bra: "Alltså, livets ironi. #ensampåpizzerianmedettstortkillgängpå8pers #kännerallagillaringen #degjordemittlivetthelveteisåmångaår"

Fredag 7/6: Har hände det inget alls speciellt. 

Lördag 8/6: Började dagen med dop som var superfint även om det var första gången jag träffade dopbarnet, kvällen bjöd på brännboll, mat och fest i Gölja. 
  


Söndag 9/6: Inget särskildt händer här heller, utom att det är världens jävla åskväder. Vi drar ut vår telefon för att få behålla den, men POOF sa det sen hade den exploderat, 


Måndag 10/6:  Sista ordentliga skoldagen. Vet fortfarande inte vad jag har i engelska, svenska eller idrott.

Tisdag 11/6: Färgade Claudias hår och fikade. Körde mitt första boxpass och det slutade långt ifrån lyckligt. Jag var tvungen att avbryta passet för att jag måste kräkas. Då vet man att man tagit ut sig ordentligt i alla fall.

Onsdag 12/6: SKOLAVSLUTNING! De tog ju typ 40 minuter, inte ens det. Gick därefter till café Storken och fikade med Claudia, Stina och Julia. Gick därefter runt lite på stan i jakt på byxor..

Torsdag 13/6: Första dagen på sommarlovet inleddes med en halvdag på stan. Slutade med choklad under en filt med en grymt bra bok.

Fredag 14/6: Ni vet sånt som bara händer i filmer? När någon bara svarar i mobilen och så har de fått jobb, utan att lyfta ett finger, och som man egentligen blir lite avudsjuk på och som man vill ska hända men inte riktigt vågar uttrycka? Det hände mig! Jag behövde bara ringa till chefen och så var jobbet mitt. Och min sommar är nu fylld med plannering fram t.o.m 18augusti! Var även in till Enköping på kvällen för att äntligen få se Hoffmaestro live. Ångrar mig inte för en sekund. SÅ JÄVLA GRYMMA!! Hamnade tillslut längst fram mot stacket och fick en kram av alla deras medlemmar efter konserten.4.48- 6.05 & 7.55 -10.16 & 10.54-11.35 Ser ni Hoffmaestro spela.   
Lördag 15/6: Först dop (igen!) Sen bar det av till Örbyhus för mat, dryck skratt och typ säga hej då till Julia som flyger ner till Turkiet på onsdag. Hade sjukt kul den här kvällen trots sönderhoppade fötter och hes röst från kvällen/natten innan. Jag och Claudia utgjode även värst dream-team när det kom till att fånga popcorn!  

Söndag 16/6: Härnevibymarknad med de obligatoriska brända mandlarna. Fick china mat och en ny klippkund. 

Måndag 17/6: Idag vill jag bara gömma mig under täcket och försvinna. Inte min dag idag bara.
  

Puuzzz 

Tut tut!

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Jag har uppkörning väldigt snart och får panik på själva tanken av att jag snart kan ha körkort.
Jag vill ju så jävla gärna klara av det här.
Teorin är inget problem. Men uppkörningen.
Jag har fickparkerat perfekt, utan att ta om 2 gånger i mitt liv.
Aldrig i lutande backe,
Jag har aldrig bakat runt hörn.
Och jag har varit ute på motorväg 2 gånger. 
Och jag som jävla gärna vill klara de här på första försöket, och vara duktig.
Jag funderar allvarligt på att skjuta upp min uppkörning för att faktisst ha en möjlighet att klara den. Men för att det ska kunna ske måste jag kunna ta ett beslut, något som jag värdelös på...

  
Drömmen...