Emma

Fnissertippor

Jäkla liv de var inatt, i ju för sig väldigt kul liv men i alla fall. Som jag skrev så kollade jag på Hilary and Jackie igår kväll och min kusin kommer hem, och när han fått i sig lite för mycket blir han som en liten liten flicka som ligger under bordet och svär alla svordomar hon kan, och tycker det är svinkul. Men han var lugn. Gjorde sig en smörgås, och frågade vad jag kollade på, och tittade sen med mig i kanske 10minuter, och sen kommer även då två sista (Bellman & Ricky) hem, och sen var det kört. Som en litet dagis med en jävla massa fnitter, och hyssande om att de nog borde  vara tystare för att i nästa sekund typ skrika rakt ut. Droppen blev när Ricky skulle höja på TV:n, mitt under min film. Och istället för att höja byter han kanal, och nu är SVT1 mystiskt borta.  

Idag har det dock inte hänt något speciellt. Vi har varit lite på marknaden, och åkt sommarrodel, fy fan säger jag bara. Två stycken i vårt sällkap såg du bara några enstaka sekunder och hörde ett "swisch", för att i sekunden efter se rodeln högt upp i skyn, med benen ovanför kanten... 

Som det ser ut nu blir det i alla fall parken och Brolle ikväll!

Hilary and Jackie

Är så jäkla bra film! Har ni chansen - kolla på den! Handlar om 2st musikaliskt duktiga systrar som växer upp i 50 talets Storbritannien, om deras tvister både på och utanför scenen. Kommer ihåg första gången jag såg den. En onsdag i januari, hade praktik och det var världens snöstorm ute. Inga kunder - men den gick iallafall på TV:n. Ett jäkla skit att jag inte fått se den ifrån början, men detta får också duga.

WHI


                                                                       

Saker jag stör mig på.

* "Jag är så ledsen att jag inte bloggat på ett år, nu blir det skärpning!" Sen rörs inte bloggen på 2 år.

*Upp och ner. Om man bor i t.ex. Enköping och ska åka någonstans, t.ex upp till Kiruna, eller ner till Malmö. Ni fattar. Man åker inte ner till Kiruna eller upp till Malmö. Världen är upp ch ner.

*De som inte tar fakta som en självklarhet.

Om ödet ville ha oss, varför backar du ur?

En ensam liten flicka, på sängkanten satt,

hon rörde sig inte utan var alldeless matt.

Hennes blanka ögon längtade bort,

flickan var sjuk och hennes liv blev kort.

 

Den lilla flickan nu i sängen låg.

 

En ängel kom,

tog hennes hand och vände om.

Det allra innersta berättar man inte..

För på riktigt det här är det bästa jag vet. I lördags så kom vi ju upp hit. Åkte egen bil, och för den som ville bli tondöv fanns det plats över i bilen.  Kom fram och körde den vanlig rutten, med uppackning, knäppning av första, mat o.s.v. Jag som själv var SJUKT trött satte på mig mina sovshorts och knäppte på TV:n just för att det skulle bli en "skön och tidig" kväll. Hahha! Hanna kommer in i ren stress och måste hitta sitt körkort, ser mig hemma och utbrister: "-Jag ska få köra!! Ska du me' elle'?" och sen blev det en kväll i en Chevrolet Capris med ett par trevliga och stupfulla prickar. Självklart vet jag massor om dem eftersom de precis som jag kommer från Enköping, men kände jag kände dem ändå inte, något som gjorde mig livrädd men som samtidigt så kan jag inte sluta le Söndag: Spenderades enbart i bilen, då vi för andra året i rad var med i damrallyt! Iår kom vi i mål i tid dessutom, pluspoäng till ossFlört Kvällen käkade vi på BSB - som har enormt go jävla mat! Fick sedan en plats i Bellmans bil (Oldsmobile). Dock vart denna kväll tidig! Superglad över det så jag äntligen fick sova, dock så är det pyspunka på min madrass, vilket inte var så kul eftersom jag vaknade på golvet..


Och dagen idag har spenderats på stan tillsammans med Bellman, Hanna och Ricky - Något som har varit superkul. T.ex. Bellman skulle köpa alvedon, och kommer ut med det också. Han ber då Ricky att lägga det i påsen. Han läser på förpackningen, och börjar asgarva. Då har han alltså köpt alvedon för barn mellan 25-40kg, som ska föras upp i ändtarmen.
Eller som när vi skulle tanka. 
Bellman och Ricky går ut för att just tanka. Ricky tar bort tanklocket och lägger det vid slangarna. Bellman tar 95 slangen och börjar tanka. Efter ett tag säger Bellman "Men kolla, stackars sate som har glömt kvar tanklocket."
 Och ikväll blir det grillfest uppe hos de andra.

För på riktigt det här är det bästa jag vet. 

PS,1: Om ni får chansen kolla på "American crime" - Så hemsk, skitbra och gråtfilm.
 PS,2: "Du måste smaka på mjölken innan du köper kon."

Jag älskar hur du ljuger.

"Jag måste ha en förändring sa jag till mig själv under en av dessa nätter när panikångesten var så verklig att den gick att ta på. Det kan inte fortsätta såhär. Jag kommer att brytas ner och gå under och jag förtjänar inte det. Det är inte jag. Eller egentligen var det inte jag som sa det, det var en vän eller sju. Precis som med böcker slutar jag inte läsa, spelar ingen roll hur boken är jag läser till sista ordet. Jag har en vän som slutar läsa en bok så fort den blir dålig, jag har så mycket kvar att lära. Jag har insett att jag är inte så klok trots allt. Jag är nog snarare någon form av känslomässig sadist. (Jag älskar hur du ljuger.) Jag vet absolut ingenting om någonting. Och jag ger ta mig fan aldrig upp. På gott och ont."

Det som inte får hända

"Jag ligger och vrider mig i smärta. Smärta i brösten. Trycket som vägrar släpp. Huvudvärken som kom som ett brev på posten. Smärta över att mina ben inte längre kan bära mig. Mina knän har gett vika. Allt snurrar. Detta blir dagen där allt blev nedsmutsat. Fult. Äckligt. Den gamla disktrasan Jonas Gardell pratar om i sitt sommarprat. Dagen då allt blev svart. Allt du levt för och som du så innerligt älskat har gått förlorat. Den svarta dagen som alla alltid kommer minnas. Inte glömmas bort. Det har blivit använt. Det har levt. Det är över nu. Tyngden på hennes axlar. Allt som hon gång på gång försvarat. Det hon älskat. Det är inte längre värt något. Det har gått förlorat. Det har blivit svart.

Jobb-eli-i-jobba

Bara 6 arbetspass kvar den nu! Varav 4st görs den här veckan. Nästan blir redan imorgon. Då är det med nya arbetskamrater (nya perioden börjar imorgon, så de som varit på semester kommer tillbaka, medans de man varit med går.) som gäller och jag har ett 8-13 pass! Sen blir det hem fort som satan för att byta väska sedan til närmsta busshållsplats för att investera i ett par nya löparskor och ett pass på gymmet!

Det står mellan dessa.
1. Nike Wmns Flex 2012 Rn Ext streetsko Rosa
 
Nike Wmns Flex 2012 Rn Ext streetsko Rosa

2, Nike Wmns Free 5.0+ löparsko Rosa
 
Nike Wmns Free 5.0+ löparsko Rosa


Det är inte en chans, det är ett val.

När Sverige spelar fotboll, kollar jag felstavade tatueringar. Vill ju så sävla gärna ha en egen tatuering inom en sjuk snar framtid, men dessa får mig verkligen att tänka både 1 och 2 varv till.  

Texten under är vad det egentligen ska vara 


Regret nothing


It gets better. 


Believe


I'm awesome

En funny story.
En vän till berättade att en vän till henne hade haft en tatuering i 6år, där det stod: "Det finns inga chanser, bara val." Eller det var vad hon trodde det stod. Tills för några veckor sen. Hon la då upp en bild på instagram på sin tatuering (den sitter lågt ner på ryggen, nästan i svanken på höger sida). Och hon får en kommentar "Snälla säg att det är dåligt ljus, för den är väll inte felstavad?" Men mycket riktigt. Det fattades ett "i" i ordet "finns". Och då hade det gått sex år utan att någon märkt det. 

Men medans ni får den att tänka på så säger jag god natt, för mer jobb imorgon! Bara 7pass kvar nu. Kämpa Emma, kämpa!