Emma

Spontant är fan bäst.

Rubriken säger allt, spontant är & förbi det bästa. Började kvällen med att bli medbjuden på bio, snabba cash 3 - jävlar satans bra film de' där. Har inte sett de andra 2 så jag var bra lost i början men de knöt ihop att suveränt! Sen har det blivit ÖB för hela slanten, eller ja, Rusta är "the place to be at" ikväll. Har dessutom hunnit hitta en ny favorit bland våra svenska skådespelare Matias Varela

Publicera VS Inte publicera - del 2

Okej, jag upptäckte att det blev en hel del frågeteckan kring det förra inlägget så jag ska försöka förklara lite vad jag menar. 

Tänk dig att det går 2st rykten om dig.
Ett som säger att du ätit ett hallon.
Det andra handlar om att du har ätit en jordgubbe.
Texten du vill publicera på din blogg kan både dementera och bekräfta dessa rykten. Publicerar du texten?


Nu när jag redan berättat att den här texten finns, så kanske Sara (påhittat namn för att förklara enklare.) tänker att:  
"-Okej, så texten kommer alltså inte handla om hallonet, utan om jordgubben,"  
Medan Sanna (påhittat namn för att förklara enklare.) tänker att:
"-Okej, så texten kommer alltså inte handla om jordgubben, utan om hallonet."  
När du dessutom kommer från en liten stad, som jag gör, så behövs det bara att en tändsticka tänds för att en explosion ska kunna infräffa. Publicerar du texten?  


Och jag vet också att ingen kommer att fråga mig om hur det egentligen ligger till eller vad det egentligen handlar om. Sara & Sanna kommer bara att anta.
Och det oavsett om jag säger att det inte handlar om hallonet eller jordgubben, för även om jag säger att det inte handlar om det så kommer Sara & Sanna lämna min blogg med den tanken. När de senare återvänder till min blogg och ser den här texten kommer de iallafall tänka:
"-Aha! Det handlar om jordgubben/hallonet!"  Just för att hjärnan inte kan uppfatta ordet inte


Så, publicerar du texten?    


 


 

Publicera VS Inte publicera

Ja, jag vet som sagt inte om jag egentligen ska publicera den här texten eller inte, fast den egentligen bara handlar om en annan text. Det är nämligen så att det finns en text som jag gillar enormt mycket, den förklarar allt så jäkla bra. Allt som jag vill ha ur mig. Problemet är att jag på senare tid har fått en viss förståelse för vilka som läser min blogg, och texten kan "kopplas ihop" med saker, och om man tänker på den ena & så vill jag inte att man ska börja tänka på den andra och visse varse. För det handlar inte om de tror, och nej, jag kommer inte att berätta vad de handlar om EGENTLIGEN. Och eftersom jag kommer därifrån jag kommer, så vet jag att minsta lilla grej, och sedan är snacket igång ordentligt.. Jag ska dividera med mig själv ett litet tag till sedan får vi se hur vi gör.

Hunden är Ronja som jag träffade på i måndags

Helgen.

Så tänkte visa vad jag inhandlade i helgen, gjord ju bara av med 200spänn sammanlagt, nöjd! 

2 filmer, 5 LPskivor


6st glassglas.

Nu ska jag snart i till stan, dels för träning, dels för jeansletning & del praktiksökande, wish me luck! 

30minuter

Det känns riktigt fantastiskt att man endast har 1 (!) lektion på hela dagen, och så varar den i 1/2timme... Hur som helst, fick ut lite av min sovmorgon och gjorde en brakfrukost till mig själv med omelett & smoothie, och tänkte efter det slänga in mig i duschen men icke sa Nicke. Någon gubbe kom till oss för att inspektera huset (leta efter vattenskadot etc) så det blev inte av.. Allt blev dock förlåtet när det visar sig att snubben bryter på gotländska😍 Just de'! Har ju inte berättat om min lilla insedent som inträffade i lördags, det hade kunnat sluta i katastrof! Tränade BodyPump och hade lite bråttom efter det och tänkte att jag bara tar av mig, torkar bort den värsta svetten & byter till en ren tröja, och de gjorde jag nästan! Allt utom det sista steget, så jag är påväg ut i bara sportbh och uppknäppt munkjacka men stannar till vid spegeln och reflekterar över att min sportbh syns så sjukt bra (den har nämligen en färg man lägger märke till) och då slår det mig, jag måste ju ha en tröja på mig! Men så kan det få när man har bråttom och vill vara lite snabbare än vanligt, att jag glömde mitt lås + mina nycklar är en helt annan historia!

Väderkvarnen

Körde bodypmp imorse och har galet ont i axlar, knän & rygg. Har sagt upp mig från jobbet & får sluta den 31augusti (jobbar nu i helgen...) Sade fel till mamma också därav rubriken.
-"Jaha, vad skulle Rikard & Jenny (de som skjutsade in mig till träningen imorse) göra idag då?" 
-"De skulle hjälpa ACCE (bilklubben i Enköping) och sedan till väderkvarnen för festen ikväll"
Problemet med dialogen?

Det heter i väderkvarnen utan västerkvarn.

Börjar jobba 16.00 idag *vill inte, vill verkligen inte
Tror att det var allt för nu. 


 

Lördagen!

Jag har ju helt glömt bort att berätta om i lördags!
Började ju eftermiddagen hos min kusin, där det blev tårta och kaka, träffa massa människor som man inte kände och vissa hade man bara inte träffat på länge. Vid 5 bar det av in till Enköping för vidare färd mot Uppsala och kalas nr. 2, för Stina! Kubbspel (förlorade båda gångerna, trots nya lag) skitsnack och allmänt trevligt. Proppmätt gick man iväg därifrån vid 22, och sedan hamnade även jag på Ö&B, och ja... Jag förstår inte grejen med att hänga där varje lördagkväll men absolut någon gång då & då, den här gången bar det dessutom nästa bara personer som jag träffat tidigare så det var lugnt, lite stelt i början men sen fick en kille för sig att dra massa "brasse" skämt (Magnus & brasse från 5 myror är fler än 4 elefanter, ni vet?) och eftersom ingen hade hört dem tidigare och de var väldigt dåliga så släppte stelheten snabbt. Var hemma vid kvart i 4 på kvällen och galet trött hela söndagen men så roligt har iallafall inte jag haft på länge

Äldst numera

Klockan 13 idag börjar jag mitt sista år i gymnasiet, hur jävla stört är inte det? Kommer ju fortfarande ihåg första dagen som om de vore igår... Bilden visar hur jag ser ut idag, kvart i 6 imorse (vet inte vad jag gör med armen, fortfarande morgontrött)

Inte min dag

Inte min dag igår, en det är bara att bita i det otroligt sura äpplet och gå vidare. Och får se det poitivt.
- Jag fick tillbaka 515kr från ICA, eftersom de dragit dubbelt. (som inte skulle ha skett från början)
- Skolan börjar imorgon (börjar 13.00, jag måste upp 05.15..)

Men ja... Mer än så är det väl inte.
  

Min lördagMin lördag förra veckan, så jäkla grymma de var! Gillar skarot att även alla åldrar var på deras konsert! Att de "gratis buss" systemet var helt fucket up är en annan historia som jag får berätta en annan gång.  

21:35

Träningsvärken står mig upp i halsen, men ändå är det min älskade BodyPump som står på schemat imorgon bitte *inte det minsta ironisk* Träningsvärken kommer från BP i onsdags då jag rättade till min teknik lite, och vips så satt allt som en smäck! Hade även RPM igår och när benen skricker efter syre endast 1:50minuter in på passet så kan det inte sluta bra.. Pressade mig igen passet och fick mer träningsvärk - YEYY! Vila söndag tror jag, om jag inte tar en liten promenad...

Imorgon är det också dags att täffa mina vänner igen! Som jag har längtat! Vad ska jag ens ha på mig? Sak samma.. Ska iallafall få åka med Hanna hem, och för första gången i mitt liv besöka den mytosbundna Ö&Bparkeringen... Hahhah, nej men ska få gå dit och vänta tills Hanna umgåts klart med sina vänner innan vi kan åka hem..

Ingenting sitter ihop i de här inlägget så jag fortsätter på det spåret!

Jag hör igen! Eller ja.. lite bättre än förr, var ju som sagt på Akademiska igår, och nu kan de bara konstatera att det inte är trmhinnan eller hörsnäcka det är fel på, men de får iallafall inte mina tester att gå ihop.. Ska dit igen någongång ivår för att kolla om det kanske är nerven (som skickar signaleer till hjärnan som säger att det låter) det är fel på. Men de rengjorde mina öron på riktigt so man ska göra, eftersom det var något i vägen.  Fick typ någon dammsugare in i örat?! Riktigt läskigt & obehagligt när hela rummet började gå runt runt.. Men nu är de rena och fina iallafall hahh 

Men en sak jag har undrat över.. Vem har kommit på att klackskor endast ska finnas upp till strl. 41? Och vill ni veta en till världsnyhet?
DET FINNS INTE KLACKSKOR PÅ HERRAVDELNINGEN?! 
*inte alls bitter på att det inte finns klackskor som passar mina fötter*