Emma

Jag önskar att du var här, och jag önskar att du var min!

Hmm.. Har varit ledig hela dagen! :) Åkte in till Jossan och intervjuade hennes granne till en skoluppgift, rätt random skoluppgift faktiskt :p sen var jag kvar där och bara hänge, snackade skit och kollade på film innan jag tog bussen hem! :) Nu är jag sjukt trött men det känns ju inte helt okej att somna innan 11 när man är ledig faktiskt, dock så har jag ont i huvudet också så... Men vi får väl se! :) som sagt så blir det Västerås imorgon med Jossan och Emelie :) 
 
Visst måste vi alla älska kopmbinationen bilister och regn? 
 

If I needed you just to continue breathing, how could I live my whole life without you?

Livet är upp och när och fram och tillbaka. Trots allt så är jag rätt nöjd med tillvaron som den är just nu. Klart att vissa saker är jobbiga eller att vissa dagar är jobbigare än andra men det går rätt bra! :)
Hmm... Idag har jag tränat! Förutom att jag fick otroligt ont i magen (vilket borde bli en vana nu...) så gick det fakitskt riktigt bra. Som tur var fick jag bara ont dom sista 10 minutrarna så jag körde hårt innan men det var lite si sådär med strechningen eftersom jag hade så ont. Så vi får väl se vad kroppen säger om det imorgon ;o
 
Imorgon är jag ledig! Känns rätt bra faktiskt! Vi har en skoluppgift om att intervjua ett barn så jag hade (med hjälp av Jossan) tänkt göra det imorgon så jag är klar med den sen! På lördag ska jag till västerås med Emelie och Jossan och spendera studiebidraget ;) Och på söndag är det innebandymatch som vi ska se på :) 
 

Berätta vart du kommer ifrån...

Jag hade tänkt ängna detta inlägg åt att förklara vad som gjorde att jag valde att starta ett Uf-företag.
I slutet av ettan så kom en tjej till våran skola, Caroline hette hon. Hon berättade om hennes och hennes vän ners UFår, som var 2007, vad de hade gjort och hur de hade gått tillväga för att komma dit o.s.v. Någon vecka senare så fick vi lyssna på treorna, när de skulle redovisa vad de gjort i sina företag, egentligen samma sak som Caroline gjort men skillnaden var att de hade gjort det under det år som gott. Och ingen av de har verkade ha några positiva erfarenheter av att driva företagen, det var iallafall den uppfattning jag fick. Det hade varit det ena problemet efter det andra, det hade varit både och två konflikter, och de som startade som bästa vänner kunde i slutet av året vara bittra fiender...
 
 När jag gick ifrån dessa "föreläsningar" så kände jag att "aldrig, aldrig någonsin så ska jag starta ett UFföretag" och anledningen till det var att jag har ett enormt kontrollbehov, jag måste få veta vad alla gör, hur de gör och verkligen se till att det görs på rätt sätt, för om det inte skulle görs på rätt sätt så skulle jag behöva göra om allt deras arbete, och då så skulle jag ju lika gärna kunna starta ett eget företag, med bara mig själv.
Ändå så sitter jag nu här och är VD för ett förtag med 3st andra tjejer... Vad som har ändrats vet jag faktiskt inte, ingentig tror jag egentligen, tvyärr...
 
Ta idag t.ex min lärare sa till mig:
"Gå hem nu, Emma"  Vet ni vad jag svarde?
"Ja, jag ska. Snart. Vänta lite bara. Jag ska bara... "
jag ska bara, jävla Alfons Åberg...
Hur som haver så gjorde jag mitt "jag ska bara", lämnade ut allt som skulle lämnas ut och påväg hem så mötte jag min lärare som sa
"Du, gå hem nu. Inget mer "jag ska bara". Gå hem! Du behöver inte vara så duktig jämt"
Just när hon sa det så tror jag att jag fick en chock, vaddå inte behöver?! Det är är klrt att jag behöver vara duktig jämt, vad ska alla andra annars tycka om mig?! Vad ska de med mig till om jag inte är duktig jämt?!
Det som står ovan är det jag tänkt ut senare, det jag svarde var:
"Om jag inte gör det, så blir det ju aldrig gjort"
Det här tror jag är mitt stora problem, att jag måste vara duktig jämt. Det handlar inte om att jag behöver höra det hela tiden men om jag inte kan bevisa för alla andra att jag visst är duktig, att jag visst kan saker, hur ska de då veta att jag är det? Hur ska de kunna veta vad de ska med mig till? Hur ska de kunna veta vad jag kan  och vad jag inte kan?
 
Lite tankar bara som flödade och var tvunget att komma ut,
all my love
 

One moe slice

Har ni någon gång haft sendrag? Typ i tån? Ni vet när tån drar ihop sig, så gör det skitont och så går det inte att räta ut? Tänk er då att ha det i magen... Det hade jag idag och jag åkte hem tidigare för det idag. Det funkar liksom inte att stå frammåtböjd, nästan dubbelvikt, när man ska klippa någon... Jag gick in till stan, kände att en promenad kanske skulle kunna hjälpa, vilket den inte gjorde, men sen så satte jag mig bara på första bästa busse hem, ringde min moror som skjutsade hem mig. Och vet ni vad som hände? Hon fick motorstopp! Jag vet att det är "fel" att bli glad över när det går dåligt för någon annan men det är så att när jag själv kör så får jag nästan alltid motorstopp, iaf när jag ska starta i uppförsbacke...Och då var det på något vis skönt att hon också fick det...
Nu ska jag göra min engelskaläxa, plugga på lite på vår naturvetenskap, komma på frågor till ett möte jag ska på på måndag, samt jobba lite med företaget o.s.v
För att detta inte ska bli ett bildlöst och tråkigt inlägg så får ni lite bilder på inspiration:Don't ever give up...

Innan jag slår ihop min skoldator (!!) för denna gång, och lämnar skolan så tänkte jag slänga iväg ett litet inlägg :) Jag har precis avslutat ett möte med vårt UF-företag samt vår UFlärare, vilket i vanlig ordning polckade fram väldigt många idéer hos oss alla och tyvärr så räcker inte tiden till till allt som vi skulle vilja ha med på vårt företag, där jag måste få passa på att skryta lite och säga att jag är VD/Företagsledare, älskart'!  Nu ska jag som sagt hem, blir upphämtad i stan av syster och moster min och sedan ska vi ut och övningsköra... Jag kan lova att under denna tid kommer jag att dö av hunger och hinna kissa på mig! Jag ska iallafall på bussen hem skriva ner vårt möte som vi hade nu, affärsplanseminariet som jag var på imorse (berättar  mer ikväll om det) samt ett annat möte som vi på företaget hade i fredags med våran rådgivare (som förövrigt ser väldigt bra ut, hihhi). Jag hoppas också att ni ska kunna fåse en bild på min dip-dye jag gjorde  i lördags samt få ner marknadsundersöknings frågorna på papper.  
Nu måste jag avsluta om jag ska hinna
See yea'

Jag vet att det gör ont men jag väljer att stanna, för att få njuta av det underbara!

Lite olika bilder från senaste tiden, dock inte i någon form av ordning! 
 

Såg Lars Winnerbäck på Gröna Lund tillsammans med bästis! <3 Det var riktigt grymt! 
 
Jag övningskör lite nu och då. Rätt ofta faktiskt, och det går rätt bra :)
 
Har haft en hel del mys med mina vänner :)
 
Jag fick glasögon, känns rätt bra iallafall! :) 
 
Som sagt, så Lars Winnerbäck live. Det var en rätt mäktig känsla, och det var helt underbart! Hela kroppen fylldes av ett lyckorus. Att stå där, med min bästa vän tillsammans med 13500 andra personer och se någon så underbar som honom. Det kan man kalla mäktigt! 
Jag kör faktiskt rätt mycket nuförtiden, nästan överallt vart vi än ska. Dock tycker jag att det är lite obehagligt att köra vid 4 tiden på eftermiddagarna när många slutar jobbet, mest bara för att alla är så oerhört respektlösa då  :/ 
Jag umgås så mycket jag kan med mina vänner, men det är mycket annat att göra nu. Jag ska hinna med skolan, plugg, mina vänner och mig själv, så som min träning och tid bara för mig.
Jag har haft väldigt ont i magen den senaste tiden men jag vet inte vad det beror på, därför försöker jag att stressa ner så mycket som möjligt. Men jag borde nog uppsöka läkare iallafall, för inatt var det nästan outhärdligt. 
Samt att jag har fått glasögon. Jag märker sstor skillnad när jag tittar på tv och dator. Mina ögon är mycket mer avslappnade vilket är skönt eftersom dom var lite överansträngda förut. 
 
Imorgon kommer min älskade och underbara Emelie hit, för att umgås, plugga, käka, fixa oss och sen ska vi dra och fira Gabby som fyllde år i veckan! Hoppas att det blir trevligt, men det hoppas jag! Nu ska jag nog titta på några avsnitt av Andra Avenyn eller kanske någon konstig serie som går på 6:an, vi får se! 
 
Upp